Thursday, February 23, 2012

Night mare !


Saket gila tangan akuuu :( Ceh aku ingat aku mimpi jea rupa rupa nye aku ngigauu . Aku cubit badan aku sampai berdarah . Bengong betul -,- K aku takot dengan diri aku sendiri . haha . Entah ape aku mimpi sampai aku cubit diri sendiri pun tak sedar . Terase tengin betul -,- Neway ohh uncle , bila saya mahu buad appointment dengan jpj neh . Dah ta larat na tunggu . Engat nak dapat an P before menumpang rumah abg selame entah berape minggu . Macam tak berjaye jea plan aku . Hailaa naseb ! Tak dapat ler aku na lanyak kereta myvi abangg aku tuuu . Seronok ler kau abang kerane adek muu maseh tiade lesen -,-








Hewhew , sweet kan ayat dia . K aku suka tapi idok ler sampai gitu .
Sepatutnye dia tuleh even with you I still have a nightmare ! haha :'D




No comments:

Post a Comment