Sunday, February 26, 2012

My Love :)


K hari neh hari bersejarah bagi aku . Haha . Sebab hari neh one whole day aku pegang benang nan jarum . I'm sewing today ! Gilaa mesti ramai tak caye kan ? Cis aku tahu ler aku tak pro menjahit but I try my best :) First ingat na buad eco bag macam aus but aku ta reti lah . Mcm complicated jea . Tunggu tutorial dia punya lah berjam jam . Last last aku search google and then I've got an idea . I want to make something special for him . Dulu dia pernah cakap kat aku . ' If you love someone don't just mention it , show it . ' K aku engat lagi ayat dia sebab aku jenuh pk mcm mane na prove kat dia . Nak aku cakap aku sayang depan depan dia ke ? Err aku dah ler seorang yg penyegan -,- So I hope with what I've made today he knows how much I Love him . Hmm hope oneday aku dapat bagi mnde neh kat dia :)










See , I made it ! Err aku tahu ler burok . Nnti aku ubah suai ler sikit -,-
But at least I'm not a bad tailor . hee :)








No comments:

Post a Comment