Saturday, February 25, 2012

Magnet :')


Phewww , aku nyaris nak give up tadi . Naseb baik kawan dia ade menyelamatkan keadaan . Haha . Hmm tapi sampai bila lah aku cenggini . Betul cakap eiqa . If aku tunggu dia . Confirm ke dia nak kat akuu ? Waktu eiqa ckp gitu aku rase mcm kne tampar jea . Aku pun tak tahu knape . Maybe baru sedar . Hmm ntah lah lily . Kita sabar jela . Mane tahu kot kot ade rezeki lg . Hmm entah aku pun malas na berharap dah . Penat :'( Siang malam pagi petang and asal aku duk sorang jea mesti dia jela yg aku pk . Dulu kat skolah bole tahan lg . Ade keje nak buad . Neh dah tak skolah , online pun gerenti aku engat dia . Mmg taley lari . Kuat betul penangan dia dalam hidup aku . Aicehh :'D












I tried to forget you and its not working . I doesn't know why
I can't stop loving youuu , mus . Its hard dear . I'm sorry :'(





No comments:

Post a Comment