Sunday, February 12, 2012

Lily Wood !

K ayah aku sangat suka influence aku pasal Golf neh . Tahu ler dia minat tapi err aku minat jea tapi malang nye aku ta reti main . Aku dah cuba okay ==' Tapi emm aku rase Golf just for man . Bukan eh ? Neway rendu gila nak ikut ayah aku pegi main . Bangun mmg awal gila lah kan sebab tengah hari kan panas . Lg pun ayah aku mmg suka pegi pagi sebab sejuk and dia nak balek lunch kat rumah . Golf sangat membosankan bg yg tak reti main macam akuu . Tapi yg best nye kan , ayah aku pegi main aku ape lagi main jugak lah . Tapi aku main buggy ! Alah kereta yg org Golf bawak tuu . Aku buad Drift kat situu sebab padang dia kan luas . Okay aku tahu mcm budak budak . Kisah ape akuu -,-





Muka innocent akuu . Mmg mcm budak budak lah kan =='




See , family day pun nak main Golf . Hantu betul .
For sure lah kumpulan aku kalah time neh -,-









No comments:

Post a Comment