Saturday, February 4, 2012

I'm just a human being :')

Okay aku bukan superhero or watsoever . Dalam gelak gelak aku , dalam senyum senyum aku , tak semesti nye aku Happy . Sometimes we need to be a hypocrite to cheer up our friends right ? Okay mybe korg tak agree but err I think thats my stail . Aku takan beban an kawan aku nan masalah yg aku sorg jea bole paham . Sheesh , puh-lease lahh . Aku dah ta larat cenggini . Aku dah ta larat na nanges malam malam , sumpah tak suka . But aku taley control :'( Kan aku dah kate aku tak kuad mcm duluu . Tulah korang jea yg tak paham . Neway thanks for my dear Friends yg ade beside aku 24 hours even korg ta tahu ape masalah akuu . Korang maybe tak perasan tapi korang sgt membantu proses aku tuk err melupakan someone yg bgi korang dia lah everything . Susah weh tapi tape I'll try my best :')






Arep , kau lah satu satu nye kawan aku yg aku bole kongsi prob .
Okay sampai skang aku ta tahu knape mesti kau ! Kau dah ler kuad buli akuu .
Emm btw no more secrets between us kan ? Malam nnti aku kol kau eh ,
sedia kan jela telinga kau tuk dnga all my err sort of luahan hati .
Thanks yah kawan ! We're being a good listener to each other kan ?
Aku hope mende neh kekal sampai bila bila . Love yahh , Besties :'D





No comments:

Post a Comment