Friday, February 17, 2012

Grateful !


K semalam aku ta tahu pasei ape aku rase bahagie . Haha , okay lawak . Mende tade ape pun . Just rase bersyukur sebab life aku sangat colourful macam pelangi ! Aku tak hidup susah and aku tade lah hidup tiptop macam anak tan sri . Kira aku in the middle lah . Aku ade parents yg sangat perihatin sampai kan tanak tengok aku susah even sket pun . Aku ade abang yg bajet cool and sangat suka jadi bodyguard akuu . Aku ade mus yg suka bg aku explore all kind of feelings yg wujud dalam dunia neh . haha . Aku ade Arep , kawan yg sangat memahami . Aku ade Maya yg selalu teman aku waktu aku lonely . Aku ade kawan kawan lain yg sangat sporting , baik hati and all the positive characteristic lah . Kesimpulan nye , aku ade semuaa . Andai kate lah result Spm aku not so good , aku pasrah jea . Yela tak cukup lg ke Allah dah bagi nikmat kat aku selame neh ? Neway aku harap sangat result kua cepat . Tak larat lah nak berteka teki tetiap hari . Naik pening kepale akuu . Lastly , live your life happily . Life is short isn't it ? :)












No comments:

Post a Comment