Monday, February 27, 2012

Ehem ehemm :)

Aku suka bila mmbe mmbe aku tanye soklan cenggini kat aku ' Lily , kau single ke skang neh ? ' . Haha . Coz dengan confident nye aku akan kate ' TAKKK ! I'm Double noww . Wanna be my Triple ? haha ' . K betul ape jawapan aku tuu tapi yg triple tu memain jela . Gila buang tebiat ke aku na jadi playgirl -,- But weh wehh I'm officially taken but err I don't know who is the owner . Tapi tape aku tak kesah punn coz oneday aku tahu jugak sape org yg bertanggungjawab tuu . Haha :D So boys jangan ngorat saye kayy . Cehh gaye mcm ade jea org nak ngorat kau Lily . Aku mmg suka perasan -,-









Heyy , I'll wait for you :)







No comments:

Post a Comment