Thursday, January 26, 2012

TikTok ,

Kau orang paham tak bila aku kata LIFELESS tuu ? Every time aku sebut mnde tu , aku betul betul maksud an mende tuhh lah ngek . Kat rumah neh , income tak masuk ape tak masuk . Duk perap dalam rumah sampai mase pun ta tahu pukul bape . Hari bulan tayah cite ah , hari jumaat jea aku tahu sbab ayah nan abg aku gi solat . haha . Cepat lah bulan 3 ! Knape bulan 3 ? Sbab waktu tu maybe result spm kua . Dapat jumpa kengkawan yg di rindui segala bagai . Dan bulan 3 jugak ah parents aku gi umrah , so aku kne hidup merempat di rumah abg ku di Shah Alam . Aku harap sgt dapat lepak kat sane . Abang abang , kau rock kan ? Nnti kau bawak ler aku gi jenjalan yea . Aku janji aku jadi budak baek di bawah jagaan kauu . haha ! Alah kalau kau tanak pun aku pujuk isteri kau . Kaka ipar aku kan baek :D Ohoi , cepat lah mase berlalu . Aku kebosanan neh . Sungguh tak tipuu :'(









Ps : Hui mus , izin kan aku guna name kau jadi password aku yahh .
Aku malas na ubahh ler wehh . Byk sgt akaun guna name kau =='





No comments:

Post a Comment