Monday, January 16, 2012

A piece of crap .


Sheesh , aku rendu gila kat dia but yahh aku takot na gtau dia cz aku ta rase yg dia pun rendu akuu . Ntah ntah dia okay jea kan without aku yg suka sibok neh . Hmm its hurt . Dia suruh aku ready ? Hmm no komen lah kan , besok nak spm pun aku ta ready lg . Define your 'ready' please . Somehow , abg aku kate sabar jela . Allah suka org bersabar ! Aye , thanks for that yah brother . Btw , malam tadi aku mimpi . I guess its a sweet dream cz i dream bout them , who-i-love . And on top of that , dia ade dalam mimpi akuu . Tapi yela mimpi jea kan ? Mainan tido . Huhh , totally great . Enough with this crap. Out of mood , kbaii :)




No comments:

Post a Comment