Saturday, January 28, 2012

My Subuh :'(


Okay aku sangat rendu org kejut aku bangun subuhh . Sbab duk ruma neh mmg asyik burn jea . Ohh berdose nye kau lily . Wake up lahh , dah besar panjang pun liat bangun subuhh ==' Waktu kat skolah dulu rileks jea sbab mmg kne bangun awal kan ? Now ? Harap kan alarm aku mmg kim salam jela . Tangan aku automatik jea tekan button dismiss tak pun snooze . Dalam kate lain mmg subuh gajah ler akuu . Aku suka org kejut an akuu . Sbab aku jenis kesian . Org tu beria gila gerak kite , takan kite na buad dek jea kan ? At least reply ah text die . And nampak tak main point die ? Err kira bila aku reply text uh tade ah aku ngantuk sgt n gagah jugak lah aku ke bilik air yg sekangkang kera dari katil akuu tu , haha . But yahh no more mus to wake me up . Satu sbab aku suh die gerak aku duluu cz dgn care tu jea aku bole tahu die jage solat die ke tak . And alhamdulillah aku tahu die sgt menjage solat die and I'm proud of him . Adelah ciri ciri suami soleh tuu kat die :) Okay cite dah melalut . Aku pun ta tahu aku na sampai an ape skang neh . Totally lost . Okay aku ta betul ! Jgn marah aku , standard ah budak lepas Spm cenggini kan ? -,-




Kalau aku nak boyfriend yg rajin gerak aku subuh
agak agak org kate aku pelik tak ? Tolong lah kate tak =='








No comments:

Post a Comment