Wednesday, January 11, 2012

Ice Cream Choc ♥



Okay tetibe rendu na beli Ice Cream kat pejabat warden nan kawan kawan di Bainun . Sheeshh , tak suka stuck with all the good and sweet memo . Rase macam na ulang balek masa tuu . Engat lagi duluu aku suka gila beli ration banyak banyak and the flavour must be choc ! Aku tak tahu ler knape aku addict nan flavour tuu . But yahh , choc can make you feel better what ? Even aku try flavour lain pun aku tetap dengan choc akuu ! Haha , sorry babes . Tak boleh ubahh . Btw , aku renduu na main tuka dedication with my classmate . Ohh I really miss my Dodo , my Mokmok , my Mr.P and Miss Gee ! Entahh bila lah aku dapat cadbury macam duluuu . Haish , hope you're doing great yah Friends . Seriously , aku takan lupa korangg :')

No comments:

Post a Comment