Tuesday, January 3, 2012

Handphone sayang :'(

Okay teruja punya pasal naik roller coaster dalam universal studio tuu , secara teknikal nye aku langsung tak perasan yg phone aku ade dalam poket . Habes jea game tuu , aku raba raba poket seluar . Haishh nei sah dah jatuh waktu naik tadi . Muka dah pucat , tapi tanak ah buad kecoh kan ? Last last nak tutup muka pucat pasal hilang handphone neh , aku tarik cousin aku nak roller coaster yg paling extreme . Dalam hati niat nak jerit puas puas release tensen . Haha , hebad tak akuu ? Abeh game tu , muka aku tayah cite lahh . Relax habehh , senyum semedang . Sumpah malas nak pk kang spoil mood . Bende boleh jea suh crew sane tolong cari tapi bila pk pk balek , aku tak rase handphone aku tu selamat stelah jatuh dari ketinggian entah brape meter . Kalau jumpa pun sure dah berkecai tu yg tekad tanak gtau parents tuu . Aku bukan ape , phone tulah yg aku paling aku sayang . Dah tiga tahu bersame kot ! Yang buad aku bertambah sayang tu cz voice mel dia ade lam tuu . Pas neh ta dpt ler na dengar suare dia :'( Gila lahh , MMS yg dia hantar semua hilag gitu jela . Hmm memang dugaan betul . Thanks Allah , I'm strong enough to face this obstacle without any tear drops . Ape ape pun redaa ! Yang penting , USS the best lahh ! Aku nekad nak bawak husband aku dtg sinii . hee :)

No comments:

Post a Comment