Sunday, January 15, 2012

Dear Brothers :')



Sejak aku habeh Spm nehh , parents aku rajen pulak pegi holiday ke sane sini . Then of course lahh aku jea yg ikut. My brothers kan sibok with their classes . Bila kne tinggal sibok merengek na ikot . Memang ah kesian tapi na buad mcm mane kan . Reda lahh , lg pun abah dah janji na bawak korg pulak . Okay abang abang ku sayangg jangan jeles yea . Fair lah kan ? Duluu waktu aku duk hostel , mmg mak bg attention kat kau orang jea . Now aku pulak merase mende tuu . So , stop merengek yea sayangg . Mengada betul ! Kau engat aku seronok sgt ke pegi vacation tanpe korang ? Bosan tahuu , mak sure ah na dating nan abah . Tinggal lah aku sorang ke mane punn . Oneday kita buad trip one whole family eh ? I really Miss the moment we hangs together . Sampai aku lupa bila last holiday kita sesame , hehe . But don't worry yah Brothers ! Aku beli an korang gift . Haha . Muahh sket :D



I Love Them so muchh ♥








No comments:

Post a Comment