Friday, January 27, 2012

Boboi :'D

Haha , ade orang tanye aku . ' Weh Lily , pasei ape aku tengok kau neh rapat nan boys ek ? ' tak pun gini , ' Eh sejak bila kau kapel nan dia ? Bukan hari tu nan org lain ke ? ' . Soklan kedua neh kengkadang naek bernanah telinga aku dnga . Hoi , kau tahu tak nan sape kau tanye tuu . Aku kapel pun baru err sekali lah kot . Sesedap rase jea tanye gituu . Actily aku okay jea nan girls . Ce tanye bebudak classmates akuu . Aku kamcing ouh nan depa . Alahh kalau aku rapat nan boys pun ta semesti nye aku kapel nan diorg . Haish ce bukak minda tu luas luas . KAWAN jelaa . Diorg yg ngendeng dekat aku pun kebanyakkan nye suka cite probs diorg with their awek . Aku tolong dengar jea pun tak pun bgi lah seketul dua pendapat . Name pun kawan kan ? Share probs tu standard lah hoii . Tak pun diorg dtg nak study . Cet ' study ' ler konon kan ? Boys neh kan sifat nye suka menyakat . Pantang nmpak aku hidup senang ade jea mnde na di kacau nye . Naseb aku ade body guard . Haha , Kak Long aku lah yg pegi menghalau lalat lalat neh . Thats why aku sayang kak long akuu :D Alasan seterusnye , dah naseb aku dapat classmates yg ramai laki . Actily balance jea jumlah nye tapi boys ade lah lebih sorang dua dari girls . Bertambah ' betuah ' lg bila jiran sebelah kelas aku neh ade dua ketul jea pompuan , yang len semua laki . Ape ke lagi , bila bosan jea betandang kelas akuu . So automatik lah kira nye aku TERrapat nan mereka mereka neh . So , clear dah kan ? Jangan risau kami ta lebih dari kawan . Kan korangg ? hehe . So , The end :)




This is my ohhsemm classmates waktu openday . Neh pun tak full
cz boys terlibat dengan rumah hantuu diorg tuu =='




Jamuan Briged , which is involves our class yg amek ICT !
Omoo , aku rendu gilaa na bergelar ahli Briged yg boleh masuk
makmal komp. sesuka hati with our grey blazer :')







No comments:

Post a Comment