Monday, January 30, 2012

Bersyukur !


Haha , aku teringat time aku duk hostel duluu . Tang AJL jea sure ta dapat tengok sbab die buad hari ahad kan ? As a senior adelah jugak ngendeng kat warden mintak kua prep awal . Naseb ler die bagi kalau tak ? Haha , mmg kempunan lah kan . Tapi dapat kua awal pun , bape lagu jea sempat tengok ==' Yang taley bla nye girls semua pakat dengar radio kat mp3 . Nyanyi nyanyi . Watlek jea sebab pakai tudung kan ? Of course ah ta nampak . Yang boys panas jea tengok ktorg gituu . Pehtuu tanye skang sape nyanyi and all that . Haha , ohh rendu gila time bising dalam kelas duluu ! Ckg suh prep sbab na students die study tapi ktorg ? Lagi lagi my class which is ' juvana ' class . Dua tahun berturut turut name ktorg dinobat an as kelas bermasalah . Aku pun ta tahu pasei ape :/ Sedih pun ade sebab ta pena buad salah punn accept Boys ! Huhh . Kaum neh mmg suke mencemar duli name kelas , tak memasal heboh satu bilik guru pasal kelas ktorg . Okay maybe dahnaseb ktorg gituu kan ? Haha , yang paling penting semua buad lek jea . Seriously mcm tade ape yg berlaku ! Thumbs up guys and babes . Korg mmg sempoi gilaa . Aku sayangg korg . Aku tahu cikgu Nurul yg byk kali membebel kat kite tu pun sayang kite . Haha , sian ckg dapat anak murid cengini ! Tape tape kami mmg nakal tapi kami ta jahat ckg :)




So the conclusion is aku bersyukur duk rumah sbab ta payah
melalui zaman katak bawah tempurung bila duk hostel :')




And hey , congrats Hafiz ! Even kau pakai seluar trek steng nan
simple tee pun kau boleh menang ! Nice and really ohsemm . Tabik sket :'D






No comments:

Post a Comment