Thursday, January 26, 2012

All in one Night :)


Congrats Lily , kau sudah kuadd ! Haha . Malam tadi ta tahu na sedih ke ape , maybe sbab dah ready lame kot tu yg watlek jea . Neway thanks for everything yah mus , kita mmg not suit together . Tade jodoh letuuu , hee . I wish you a happy life and may success in your study . Kita still kawan kan ? Kita break elok elok kan ? So lets be friends . Just friend okayy :D And yahh , malam tu jugak lah si aus 'maya' propose akuu . Tapi bukan na cakap ape lahh bangang sungguh mamat neh , kau da ade awek bole pulak kau mintak aku . Katenye dia lelaki adil . Mmg kne ah nan akuu berdas das bebelan . haha . Then dekat fb acap and afif pulak confess their love . Love ? Aiyooo , sembang pun ta pernah kau na kate love . Just go and search for another girl la yea ? Aku na enjoy hidup single duluuu :) Seronok ape single ? Ta mati pun . Tade ah payah na amek hati org , tade ah kesah kedit dah abeh . Pendek cite, kau buad hal kau sendiri . And I Like that . Just mind my own business . Bila na hidup berdua lagi tu aku ta tahuu . Tunggu my superhero lah , itu pun kalau ade . Kalau tade tape aku bole hidup :)




HAPPY SINGLE DAY , LILY :D








Ps : Thanks Haikal for kau punya merepek merapu malam tadi !
Kalau tade kau punya joke , aku rase dah lame jugak berjurai airmate nehh .
Haha . thanks tauuu . I owe you one :)





No comments:

Post a Comment