Saturday, December 17, 2011

Speechless . . .


Besok aku kne pegi ceramah 8 jam for my driving lisence ! Damnn it . Aku ta kesah lah ceramah tu bape lame sbna nye . Just aku ta dapat na bayang an diri aku terkontang kanting kat situ sorg sorg . Gilaa macam mane aku na survive without any friends beside me ? Pfffffttt . Dah lah Lily , no need to regret mende na jadi da pun . Kate budak asrama , takan ta reti berdikari lagi kot ? Haiyoo mati lah akuu . Tape tape ape yang penting mp3 ade bersame akuu , tade ah mati kutu sangat ! Hmm doa lah aku ade kawan besok ! Abah lah nehh , sape suh daftar org awal awal . Org ta plan nan mmbe lagi :'(




Tengok ahh , aku tido jea nanti . Hee :D










No comments:

Post a Comment