Saturday, December 24, 2011

Jyeahhhh :)



Huhh , personal taste sudah khatam ! Lepas neh city hunter pulak kot :) Tak sia sia lah cuti panjang akuu neh . Okay ape dari aku terbungkang tido 24 jam tiap harii better aku layan feeling tengok cite cite Korea yg sudah tentuu awesomeee ! Btw , ta nyesal ah tengok P.T nehh , bagi aku kan cite die lg better dari Full House kot . Tapi cite neh lucah sket ==' Dah rupe kumpul dosa pun ade tengok cite nehh . haha :D






Park Kae In name die lam P.T !
Budak pompuan gila messy and turn into a woman by
a true man , Lee Min Ho :)





The Best Actor , Lee Min Ho !
Gilaa cair aku dngar romantik words yg kluar dari mulut die .
Mmg handsome habehh ah laki neh . Muahh sket , haha :*




No comments:

Post a Comment