Friday, December 23, 2011

Hai . Hello . Hey


Okay aku sendiri tak paham sebab ape aku rendu kauu . Am I going crazy ? Hahah . Tak salah kan rendu abang sendiri ? Hoi Najmi , bilakah anda mahu pulang ? Adekah anda sudah lupa jalan balek ? Haiyooo , aku merane tahu kau tade as my driver here ! Macam mane aku na keluar jenjalan nan mmbe akuu . Kau bukan nye tak tahu abah kite tu bukan nye rajen sgt na hantar sy ==' Agak kejam lah sbab aku slalu mempergunakan kau tapi heyy kau pun dua kali lima jea ! Slalu kopak duet akuu . Btw , oh abang sayang intan payung . Pulang lah segera , kita celeb new year macam tahun lepas nak ? Mesti kau tanak punya alah ape aku kesah :P





Pulang lah cepat , aku nak jumpa Boyfriend aku neh :')

No comments:

Post a Comment