Saturday, December 17, 2011

✘ FULL HOUSE ✘





Yeayy finally abeh jugak aku review cite full house ! Gila puas dapat tengok cite nehh balek :) Yelah waktu mmbe aku sibuk tenguk cite neh kat 8tv aku beputih mate jea sbab waktu tu minggu exam . Cehh gaye macam budak nerd jea kau lily ==' Tapi kan knape lah cite Melayu tak sehebat gini . Ce move on sket . Bagi aku lahh cite korea tengok bape kali pon ta bosan . Aku tak tahu lah korang kan ? Btw , I'm not a K-Pop fanatic fans sampai na puji lebih lebih artis korea neh . But the reality is they're really good . Actors and actress Malaysia please lahh bukak mate luas luas , wake up lah . Ta abeh abeh nan cite hantu , then love story yg merepek . Ape ntahh ! Hmm okay enough , orang bukan nye suka bace bebelan kau nehh . Hehe . Sorry yah emotional sket :) Btw , happy holiday to all and for bebudak yang ta siap homework lagi tu , gi buad cepat kang kne denda nan cikgu lak ! Haha . Okay aku na sambung tengok cite Personal Taste pulak . Babai








No comments:

Post a Comment